Bonopan na simpoziju »Mlinarstvo in Pekarstvo« v Portorožu - Bonopan
18362
post-template-default,single,single-post,postid-18362,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Bonopan na simpoziju »Mlinarstvo in Pekarstvo« v Portorožu

Tako kot vsako leto konec maja je tudi letos v Portorožu potekal simpozij na temo mlinarstva in pekarstva. Podjetje Bonopan je na svojem razstavnem prostoru predstavilo številne novosti in inovacije, ki so požele precejšnje zanimanje obiskovalcev. Poleg svojega asortimaja kvasa je Bonopan predstavil tudi nova kisla testa blagovne znamke Livendo, mešanice za Cojzlov kruh in Vitamineral, na področju domače peke pa veliko letošnjo novost – kislo testo Fala. Izdelki, predvsem pa predstavljene inovacije, so požele veliko zanimanja in navdušenja s strani obiskovalcev, s čimer je podjetje zopet dokazalo, da zaseda vodilno mesto na svojem področju.