Novo - Livendo rženo polnozrnato kislo testo in pšenično kislo testo s soljo - Bonopan
18353
post-template-default,single,single-post,postid-18353,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Novo – Livendo rženo polnozrnato kislo testo in pšenično kislo testo s soljo

Želite povzdigniti svoje pekovske izdelke na višjo raven? Zagotovo vam to lahko uspe z rženim polnozrnatim kislim testom, ki kruhu zaradi naravne fermentacije dodati izredno bogat okus in aromo. S polnozrnatim kislim testom boste zlahka izdelali kruh s tradicionalnim in rustikalnim pridihom ter bogate nutricijske vrednosti.

Združite v svojih pekovskih izdelkih najboljše, kar ponuja tradicija in najnovejše inovacije na področju pekarstva – dodajte kruhu pšenično kislo testo s soljo, s katerim boste kruhu dodali bogat okus in aromo, povečali vrednost kruha in mu podaljšali mehkobo ter svežino brez nepotrebnih dolgotrajnih postopkov priprave običajnega kislega testa.

Za več informacij nas konkatrirajte.